Bemutatkozás Tanácsadás Online
tanácsadás
Blog

Bemutatkozás

Üdvözlöm! Somsák Zsuzsa, tanácsadó szakpszichológus vagyok. Elsősorban egyéni életvezetési és karrier tanácsadást, valamint párkapcsolati tanácsadást végzek személyes és on-line üléseken.

Diplomámat az ELTE pszichológia szakán szereztem tanácsadás pszichológiája és szervezetpszichológia szakirányokon, de Hollandiában, a Tilburg Egyetemen is volt alkalmam tanulni. A Tanácsadó Szakpszichológus Képzést szintén az ELTE-n végeztem, családi és párkapcsolati tanácsadás specializációval. A Magyar Családterápiás Egyesület tagja vagyok.

A boldogság az a homályos cél, ami felé mindenki törekszik. A cél eléréséhez mindannyian különböző térképeket örököltünk.   Van, aki eleve egy jó térképet kapott a szüleitől és könnyen is tud tájékozódni rajta, de olyan is van, akinek sokkal nehezebb a dolga. Lehet, mert már eleve egy bonyolultabb térképet kapott, de az is lehet, hogy csak nem tájékozódik olyan jól: rossz ösvényt választ és sokszor kell visszafordulnia; máshol jár, mint ahol a térkép alapján hiszi; vagy egyszerűen csak teljesen eltévedt.  A pszichológia egy eszköz ahhoz, hogy mindenki pontosabb boldogságtérképet rajzolhasson magának, a pszichológus pedig az, aki elkísérhet egy darabon és segít, hogy jobban el tudjuk olvasni a térképünket.

A blogomban olyan írások közül szemezgethet az olvasó, amelyek szakmai szemmel, kicsit személyes szemszögből néznek a világra. Problémák, helyzetek, érdekességek.

+36 20 288 8535

kapcsolat@somsakzsuzsa.comhu hu